• Nakupovalna Košarica
  • Podrobnosti Naročila
  • Naročilo Končano
Komunikacija
Opis in informacije
Funkcionalnost spletne strani
Cene
Izdelki - Kvaliteta in Učinkovitost
Dostavna Služba
sl hauert fertilizer manna bio spezial 1 kg - 0, thumbnail

Gnojilo Manna Bio Spezial, 1 kg

6,91 €

Na zalogi

Slovenska trgovina ni možno odposlati v

Združene države Amerike

Gnojilo Manna Bio Spezial, 1 kg

sl hauert fertilizer manna bio spezial 1 kg - 0

Gnojilo Manna Bio Spezial, 1 kg

Na zalogi

6,91 €
- +
6,91 €

Na zalogi

Slovenska trgovina ni možno odposlati v

Združene države Amerike

 
Lahko ga uporabi
Prebivalstvo, Profesionalci, Usposobljeno osebje

Informacije o izdelku

Gnojilo Hauert Manna Bio Spezial, 1 kg

Dodatne informacije

Proizvajalec Hauert
Pakiranje 1 kg
Ciljna uporaba Prebivalstvo, Profesionalci, Usposobljeno osebje
Formulacije EC-Emulzijski koncentrat
Pridelki Kumara, Okrasna drevesa, Okrasne rastline, Paradižnik, Poper, Redkev, Solata
Aktivne snovi Dušik, Kalij, Magnezij, Organske snovi, Žveplo
Koncentracija aktivne snovi 8% N total nitrogen; 2% P���O��� total phosphate; 10% K2O water-soluble potassium oxide; 2% Mg magnesium; 6% S sulfur; 35% OS Organic matter of vegetable origin; 25% of the nitrogen as long-term nitrogen (NO)
Bio Pridelki Ne

Previdnostne izjave

P102 Hraniti zunaj dosega otrok
P103 Pred uporabo preberite etiketo
P273 Preprečiti sproščanje v okolje
P301+P312 PRI ZAUŽITJU: ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika
P305+P351+P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.
H302 Zdravju škodljivo pri zaužitju
H332 Zdravju škodljivo pri vdihavanju.

Kako ocenjujete ta izdelek

  1 zvezdica 2 zvezdici 3 zvezdice 4 zvezdice 5 zvezdic
Vaša Ocena*: Grozno Pomankljivo V redu Dobro Odlično
Prekliči
Vaše mnenje se lahko nanaša na:
  • Kako je izdelek obvladal vaš položaj
  • Kakovost za plačano ceno
  • Bi ga priporočili drugim

Mnenja

DODAJ MNENJE

Seznam popustov

  • 2%
    Za naročila med €200 in €300

    Koda popusta: NXLSL-2%

  • 4%
    Za naročila med €301 in €500

    Koda popusta: NXLSL-4%

  • 7%
    Za naročila nad €500

    Koda popusta: NXLSL-7%

  • Noben od popustov ne velja za izdelke v kategorijah „Razpršílci Meglilniki“ in „Posébne Enôte“.
  • V vaši nakupovalni košarici ni mogoče izbrati več kuponov hkrati.