• Korpa
 • Detalji Porudžbine
 • Porudžbina Obavljena
Komunikacija
Opis i Informacija
Funkcionalnost sajta
Cene
Proizvodi - Kvalitet i Efikasnost
Kurirska Kompanija

Rodenticidi, pacovi, otrov za miševe, antikoagulant

Filtrirani Rezultati

Filtrirani Rezultati
Filtrirani Rezultati

O Nama Rodenticidi

Rodenticidi su kategorija hemikalija za kontrolu štetočina namenjena za uništavanje glodara, miševa i pacova, Bazirane su na aktivnim supstancama antikoagulantima koji deluju blokirajući životinjski telesni mehanizam za zgrušavanje krvi izazivajući opšte krvarenje. Životinja umire u roku od 3-8 dana nakon unošenja smrtonosne doze. Međutim, brža smrt se može primetiti u rodu od dva do tri dana nakon što životinja unese veću količinu rodenticida.

Za sigurnost ljubimaca i životinja koje nisu targetirane rodenticidima, sastoje se od supstance pod nazivom BITREX. Ova supstanca je veoma gorka, međutim glodari ne mogu da osete njen ukus čineći je idealnim sredstvom za zaštitu životinja koje nisu targetirane ovim proizvodima, uzevši u obzir da će se one kloniti podalje od ovog proizvoda.

Antikoagulanti mogu izazvati hroničnu, sporu smrt, koja nastaje nakon unošenja smrtonosne doze, ali retko pre toga. Neki rodenticidi su smrtonosni nakon jednog izlaganja njima dok ostali zahtevaju unošenje više od jedne doze za uništavanje glodara.

Rodenticidi mogu imati različite oblike: sveža pasta, pelet, parafinske kocke, granule, pena, prašak za praćenje. Odabir tipa rodenticida zavisi od mesta gde želite primeniti proizvod. Ukoliko proizvod primenjujete vani, preporučuju se mamac stanice, kako bi bolje zaštitili i sačuvali rodenticide. Takođe, na mestima sa visokom vlagom, najboli rodenticidi za upotrebu su oni koji sadrže parafin (teksture voska).

U pogledu boje pakovanja, rodenticidi su lični, ali to ne znači da su isti. Prilikom odabira rodenticida nemojte se voditi bojom pakovanja već supstancom koju oni sadrže.

Vitamin K1 se koristi kao protivotrov u slučaju neplaniranog unošenja sredstva.

Spisak Popusta

 • 2%
  Za porudžbine između 40.000 RSD i 60.000 RSD

  Popust kod: NXLRS-2%

 • 4%
  Za porudžbine između 60.000 RSD i 118.000 RSD

  Popust kod: NXLRS-4%

 • 5%
  Za porudžbine preko 118.000 RSD

  Popust kod: NXLRS-5%

 • Ni jedan popust se ne odnosi na proizvode u kategorijama ‘Raspršivači-Zamagljivači’ i ‘Posebne Jedinice’.
 • Nike moguće sakupiti više kupona za Vašu korpu.