• Korpa
 • Detalji Porudžbine
 • Porudžbina Obavljena
Komunikacija
Opis i Informacija
Funkcionalnost sajta
Cene
Proizvodi - Kvalitet i Efikasnost
Kurirska Kompanija

Mamac stanice, kutije za rodenticide

Filtrirani Rezultati

Filtrirani Rezultati
Filtrirani Rezultati

O Nama Mamac Stanice

Mamac stanice su idealne sprave za bezbedno čuvanje paste, vosak blokova, peleta, zrnastih rodenticida i praktično bilo koje vrste otrova protiv glodara (pacova ili miševa), mehaničkih ili lepljivih zamki za netargetirane životinje poput mačaka, pasa, kokošaka i divljeg sveta.One čuvaju proizvode koji su u njima od teških vremenskih uslova i prašine.

Napravljene su od plastike, kartona ili metala. U zavisnosti od prečnika pristupnog otvora i veličine mamac stanice, možete ih koristiti za pacove ili miševe. Mogu se koristiti i u spoljašnjim prostorima a pojedini modeli se mogu osigurati ključem. Neke vrste stanica su delimično ili u potpunosti napravljene od providnog materijala da bi se olakšala provera mamca i da bi se merio stepen najezde bez potrebe za dodirivanjem ili otvaranjem stanice. Ukoliko je prečnik ulaza mamac stanice veći od 5 cm, bilo koja vrsta pacova može ući i pojesti otrov. Glodari se mogu uvući u stanicu tako da ona ne zahteva veći ulaz.

Glodari su veoma obazrivi u pogledu prostora sa jednim otvorom tako da su mamac stanice opremljene sa nekoliko ulaza da bi se olakšao pristup glodarima. Mamac stanice su napravljene tako da ne dozvoljavaju pristup drugim životinjama ili deci rodenticidu koji je unutra. Neke plastične i metalne mamac stanice su veoma bezbedne i teško ih je otvoriti zato što su opremljene mehanizmom za zaključavanje sa sigurnosnim ključem. Napravljene su sa posebnim odeljkom za rodenticid koji sadrži otrov na način da nemože ispasti sve i da se stanica podiže ili pomera. Plastične ili metal stanice se mogu ponovo koristiti ali je preporučljivo da se održavaju u čistom stanju. Glodari su veoma osetljivi na ljudski ili bilo koji neuobičajeni miris.

Spisak Popusta

 • 2%
  Za porudžbine između 40.000 RSD i 60.000 RSD

  Popust kod: NXLRS-2%

 • 4%
  Za porudžbine između 60.000 RSD i 118.000 RSD

  Popust kod: NXLRS-4%

 • 5%
  Za porudžbine preko 118.000 RSD

  Popust kod: NXLRS-5%

 • Ni jedan popust se ne odnosi na proizvode u kategorijama ‘Raspršivači-Zamagljivači’ i ‘Posebne Jedinice’.
 • Nike moguće sakupiti više kupona za Vašu korpu.