• Coș de cumpărături
  • Detalii Comandă
  • Comandă Finalizată
Comunicare
Descriere si informatii
Functionalitate site
Preţuri
Produse - Calitate si eficientă
Firma de Curierat
ro hauert fertilizer manna bio spezial 1 kg - 4, thumbnail

Ingrasamant Manna Bio Spezial, 1 kg

33,9 Lei

În stoc

Magazinul România nu poate expedia spre

Statele Unite ale Americii

Ingrasamant Manna Bio Spezial, 1 kg

ro hauert fertilizer manna bio spezial 1 kg - 4

Ingrasamant Manna Bio Spezial, 1 kg

În stoc

33,9 Lei
- +
33,9 Lei

În stoc

Magazinul România nu poate expedia spre

Statele Unite ale Americii

 
Poate fi folosit de
Personal calificat, Populatie, Profesionisti

Informații despre produs

Manna Bio Ingrasamant Spezial este un ingrasamant organo-mineral, granular, cu o concentratie scazuta de fosfor. Este destinat aplicarii universale, datorita raportului echilibrat de nutrienti, indeplinind cerintele nutritionale a numeroase specii de plante.

Continutul ridicat de materie organica favorizeaza formarea humusului in sol. Combinatia de substante organice (care se degradeaza si se absorb treptat) si minerale (ce pot fi asimilate direct de catre plante) asigura un efect initial rapid, dar si o eliberare pe termen lung a nutrientilor.

Se administreaza prin incorporare, in stratul superficial al solului sau substratului. Aplicati cu grija, pentru a evita contactul direct al granulelor de ingrasamant cu radacinile plantelor.

Crizanteme, garoafe, trandafiri: 80-120 g/mp;

Tomate: 60 - 100 g/mp;

Castraveti, ardei: 70 - 110 g/mp;

Ridichi, salata, gulie: 50 - 80 g/mp;

Plante in ghiveci, containere, jardiniere: 3 - 5 g/litru substrat;

Flori de vara: 100 - 120 g/mp; - inainte de semanat/inainte sau dupa transplantare.

Plante perene: 80 - 120 g/mp;

Arbusti ornamentali si gard viu: 80 - 100 g/mp;

Informaţii adiţionale

Producator Hauert
Ambalaj 1 kg
Utilizare Personal calificat, Populatie, Profesionisti
Formulare/Stare EC-concentrat emulsionabil
Plante vizate Arbori ornamentali, Ardei, Castraveti, Plante ornamentale, Ridichi, Salata verde, Tomate
Substante Active Azot, Magneziu, Potasiu, Substante organice, Sulf
Concentratia substantei active 8% N total nitrogen; 2% P₂O₅ total phosphate; 10% K2O water-soluble potassium oxide; 2% Mg magnesium; 6% S sulfur; 35% OS Organic matter of vegetable origin; 25% of the nitrogen as long-term nitrogen (NO)
Culturi Bio Nu

Fraze de precautie

P102 A nu se lăsa la îndemâna copiilor, P103
P273 Evitaţi dispersarea în mediu
P301+P312 ÎN CAZ DE ÎNGHIŢIRE: sunaţi la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic, dacă nu vă simţiţi bine
P305+P351+P338 ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute. Scoateţi lentilele de contact, dacă este cazul şi dacă acest lucru se poate face cu uşurinţă. Continuaţi să clătiţi.
H302 Nociv în caz de înghiţire
H332 Nociv în caz de inhalare.

Cum evaluezi acest produs

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating-ul tau*:
Anulare
Recenzia ta s-ar putea referi la:
  • Modul în care produsul a rezovat problema avută
  • Calitate pentru prețul plătit
  • L-ai recomanda altora

Recenzii

Adaugă o recenzie

Listă de discounturi

  • 2%
    Pentru comenzi intre 1500 și 2500 lei

    Cod Discount: NXLRO-2%

  • 4%
    Pentru comenzi intre 2501 și 3500 lei

    Cod Discount: NXLRO-4%

  • 5%
    Pentru comenzi intre 3501 și 5000 lei

    Cod Discount: NXLRO-5%

  • 6%
    Pentru comenzi peste 5001 lei

    Cod Discount: NXLRO-6%

  • Nici unul dintre discounturi nu sunt aplicabile pentru produsele aflate in categoriile 'Aparatura aplicare' si 'Unelte Speciale'.
  • Nu este posibila cumularea mai multor cupoane in cosul de cumpărături.