• Koszyk
  • Szczegóły Zamówienia
  • Zamówienie złożone
Komunikacja
Opis i informacje
Funkcjonowanie strony
Ceny
Products - Quality and Efficiency
Firma kurierska
pl hauert fertilizer manna bio spezial 1 kg - 0, thumbnail

Manna Bio Spezial Nawozów 1 kg

34 zł

W magazynie

European Store cannot dispatch to

Stany Zjednoczone

Manna Bio Spezial Nawozów 1 kg

pl hauert fertilizer manna bio spezial 1 kg - 0

Manna Bio Spezial Nawozów 1 kg

W magazynie

34 zł
- +
34 zł

W magazynie

European Store cannot dispatch to

Stany Zjednoczone

 
Może być stosowany przez
Profesjonalistów, Wszystkich, Wyszkolonego personelu

Informacje o produkcie

Fertilizer Hauert Manna Bio Spezial Fertilizer, 1 kg

Informacje dodatkowe

Producent Hauert
Opakowanie 1 kg
Przeznaczony dla Profesjonalistów, Wszystkich, Wyszkolonego personelu
Formulacja EC – koncentrat emulgujący
Uprawy Cebula, Fasola, Fenkuł, Groszek, Kapusta, Marchew, Pomidory, Por, Rabarbar, Rzodkiew, Sałata, Szpinak, Ziemniaki
Substancje aktywne Azot, Magnez, Potas, Siarka, Substancje organiczne
Zawartość substancji aktywnych 8% N total nitrogen; 2% P₂O₅ total phosphate; 10% K2O water-soluble potassium oxide; 2% Mg magnesium; 6% S sulfur; 35% OS Organic matter of vegetable origin; 25% of the nitrogen as long-term nitrogen (NO)

Zwroty wskazujące środki ostrożności

P102 Chronić przed dziećmi
P103 Przed użyciem przeczytać etykietę
P273 Unikać uwolnienia do środowiska
P301+P312 W PRZYPADKU POŁKNIĘCIA: W przypadku złego samopoczucia skontaktować się z OŚRODKIEM ZATRUĆ lub z lekarzem
P305+P351+P338 W PRZYPADKU DOSTANIA SIĘ DO OCZU: Ostrożnie płukać wodą przez kilka minut. Wyjąć soczewki kontaktowe, jeżeli są i można je łatwo usunąć. Kontynuować płukanie.
H302 Działa szkodliwie po połknięciu
H332 Działa szkodliwie w następstwie wdychania.

Jak oceniasz ten produkt

  1 gwiazdka 2 gwiazdki 3 gwiazdki 4 gwiazdki 5 gwiazdek
Twoja Ocena*: Terrible Lacking Fine Good Excellent
Anuluj
Tematem Twojej opinii jest:
  • Jak produkt pomógł rozwiązać Twój problem
  • Stosunek jakości do ceny
  • Czy poleciłbyś ten produkt innym

Opinie

DODAJ OPINIĘ

Lista Zniżek

  • 2%
    Do zamówień od 900 zł do 1300 zł

    Kod zniżkowy: NXLPL-2%

  • 4%
    Do zamówień od 1300 zł do 2200 zł

    Kod zniżkowy: NXLPL-4%

  • 7%
    Do zamówień powyżej 2200 zł

    Kod zniżkowy: NXLPL-7%

  • Żadna ze zniżek nie obejmuje produktów z kategorii opryskiwacze-zamgławiacze i jednostki specjalne.
  • Zniżki nie łączą się ze sobą.