Hogyan szabaduljunk meg a pókoktól

hogyan-szabaduljunk-meg-a-pokoktol-araneae

A világon mintegy 30 000 pókfaj található, így néhány fajnak nem lesz nehéz megtalálnia az utat a házába. Leginkább a szabadban élnek, de amikor egy pók megtalálja az utat egy házban, valószínűleg jobb menedéket és élelmet keres.
A pókoktól való megszabadulás legjobb módja az, ha nem engedélyezi meg számukra a házukba való belépést. Ha otthonát lezárja, a falon lévő repedéseket és réseket kijavítja, megakadályozhatja őket abban, hogy utat találjanak a házba. Ha már észrevette a pókot a házában, akkor nagyon valószínű, hogy zsákja már rejtett egy repedésben a házában.

hogyan-szabaduljunk-meg-a-pokoktol-araneae

Távolítsa el az élelmiszer forrásokat:

Mint minden olyan kártevő esetén, amely menedéket és élelmet keres a házán belül, az első lépés a fertőzés kezelésekor a hely alapos tisztítása. A rendetlenség vonzza őket, ezért ügyeljen arra, hogy dobja el az ágy vagy a mosogató alatt tárolt dobozokat, papír- és folyóirat halmokat, vagy bármilyen egyéb tárgyat amely fölösleges. Ez nem csak kevesebb rejtekhelyet fog biztosítani számukra, de ezenkívül kevésbé lesz vonzó a rovarok számára az otthona. Mivel nincs megbízható élelmiszer- és menedékforrás, a pókok más területekre költöznek, így otthonának mindig tiszta és megtisztított tartása sokat segíthet.

A látható pókok és a pókhálók tisztítása egyszerűen megtörténhet egy seprű fogantyújára akasztott ruhadarabbal. Ellenőrizze a sarkokat és az olyan helyet, ahol a falak találkoznak a mennyezettel, tisztítsa meg a világítótestet, nézzen bútorok alá és más rejtett helyeken. Látni fogja a pókokat, amelyek lógnak a hálójukból, és a seprű fogantyújának használatával eltávolíthatja a pókokat és hálójukat. Győződjön meg arról, hogy mindent összegyűjtött, mivel valószínűleg tojásokat tojtak a hálóba, ezért próbáljon meg semmit sem hátrahagyni. Forgassa el egy forgó mozdulattal, hogy minden szövet legyen a ruhadarab körül. Ha elvégezte a munkát, dobja el a ruhát, de először tekerje be egy műanyag tasakba, és szorosan zárja le, hogy a pókok ne kerülhessenek ki.

A folyamatos takarítás megkímélheti a pókokkal kapcsolatos problémáktól. Mivel őket vonzzák a sötét, csendes helyek, ügyeljen arra, hogy szellőztesse a házának szobáit, engedje be a fényt, és mozgassa tárgyait úgy, hogy ne találjanak csendes helyet, ahol elrejtőzzenek. Ha folyamatosan használja és mozgatja a bútorokat, ez nem ad a pókoknak időt pókhálót szőni és tojásokat elhelyezni. Ha van olyan bútorja, amelyet ritkán használ, jobb megszabadulni tőle, mivel az idő múlásával ez kényelmes hely lesz, ahol a pókok számára. Győződjön meg arról, hogy gyakran vákuumban van porszívózik, mivel ez nemcsak a pókok élelmiszer-forrásait, hanem a szőnyegben rejtett tojásaikat is eltávolítja. Használja a vákuumtömlő rögzítését a légcsatornák és a regiszterek tisztításához. Tisztítsa meg az alaplapokat, az ablak párkányokat és más területeket, ahol a pókok rejtőzhetnek.
Ügyeljen arra is, hogy ne tároljon túl sok dolgot túl sokáig. Például újrahasznosításkor ügyeljen arra, hogy ne tartson túl sokáig régi palackokat, kannákat vagy újságokat, mivel ezek is vonzzák a pókokat. Azonnal ártalmatlanítsa ezeket a dolgokat, és vigyázzon a ruhák tárolására is. Ha ruháit dobozokban tárolja, ügyeljen arra, hogy ezeket ne tegye a padlóra. Ha magasabban vannak, a polcokon, kevésbé lesznek elérhetőek a pókok számára. A kartondobozok szintén nem megfelelőek a tárgyak tárolására. Sokkal jobb műanyag palackokat használni, szorosan illeszkedő fedéllel, mivel kevésbé valószínű, hogy a pókok be tudnak jutni.
A konyhában is azonos szintű tisztaságot kell fenntartani. A rendetlenség eltávolításával, valamint a szellőztetés és szárazon tartás mellett a konyha nem vonzza a pókokat. A morzsák, a kiömlések és az egyéb élelmiszer maradványok átalakíthatják azt, hogy bemenjen más kártevő, amely maga élelmiszer-forrássá válik a pókok számára.

Védje udvarát és kertjét:

Ha eltávolítja a pókot a ház külsejéről, akkor kevésbé valószínű, hogy sikerül bejutnia a házba. Mivel általában bokrokban, cserjékben, borostyánokban és más növényekben rejtőznek, amelyek a ház közelében találhatók, jobb ezeket leragasztani, vagy akár átültetni az udvar másik oldalára. Távolítsa el a talajtakarót, a leveleket és más törmeléket is, amelyek a ház közelében lehetnek. Ne tároljon faanyagot otthonában, mivel a pókok szeretnek ott menedéket találni. Garantált, hogy vonzza őket a ház belsejébe, ha annyira közel vannak hozzá, mivel könnyen megtalálják a falon belüli repedéseket. A halmozott fa halmazait távolabb kell helyezni a háztól, vagy egy biztonságos távolságban lévő fészerbe kell rakni.

Ügyeljen arra is, hogy rendszeresen nyírja meg a gyepet, mivel a pókok a magas fűbe vagy más növénybe építik hálójukat. Gyakran vágja le a füvet, vágja le a bokrokat és cserjéket, és komposztálja a nyírásokat az udvar hátsó részén, távol a házától.
A ház körüli növényzet gondozása mellett ügyeljen arra, hogy a külső falakon lévő repedések és rések is be legyenek tapasztva. Ily módon nemcsak a további fertőzéseket akadályozza meg, hanem biztosítja azt is, hogy képes lesz a házban a jelenlegi fertőzést visszatartani és megszüntetni.

A pókok könnyen élelmiszerbolt zsákokban is utazhatnak, ezért ügyeljen arra, hogy használat közben tisztítsa meg őket, valamint gyümölcsét és zöldségét is. A pókok ott könnyen elrejtőzhetnek, és a fertőzés akkor fordulhat elő, amikor kikelt a tojás.

Természetes és vegyi módszerek:

A pókok könnyen elriaszthatók ugyanazon módszerekkel mint a csótányok és a hangyák. Illóolajok, vagy akár ecet használatával permetezheti az ablakpárkányokat és más bejáratokat a házba. A borsmenta, a teafa, a citrusfélék, a levendula vagy a neem olaj a legjobb erre a felhasználásra. Erős szagaik vannak, amelyek kellemetlenek és túlnyomóak a pókok számára, és így elkerülik a területet. Be kell tegyen néhány csepp olajat egy spray-palackba, meg kell tölteni azt meleg vízzel, és hozzá kell adnia egy kevés mosogatószert, amely széttöredezi az olajmolekulákat a vízben, következetesebb oldatot eredményezve. Hozzáadhat egy kicsi ecetet is. Miután felszívta a hely, felhasználhatja ezt a keveréket, és rápermetezheti arra a felületre, ahol tudja, hogy a pókok összegyűlnek, és ez segíti eltávolítani azokat, amelyek a porszívózás után megmaradtak. Más pókok is kellemetlen szag miatt elkerülik a területet. Ezeket a természetes rovarriasztókat az ablakpárkányokra, az ajtókra vagy bármilyen más résre is permetezheti, amelyeken keresztül a pókok bejuthatnak a házba.

Csapdák a pókok ellen:

A csapdákat a rovarok vagy más kártevők populációjának megfigyelésére vagy csökkentésére használják. Használhatók feltérképezés, repülő rovarok, egerek, patkányok, macskák, kutyák, kígyók és egyéb kártevők ellen. A mechanikus csapdák ideálisak, mivel ismételten felhasználhatók.

A feromon-csapdák használata szintén megoldás a pókoktól való megszabadulásra. Mivel olyan csalit tartalmaznak, amelyek vonzzák a pókokat a ragasztó csapdához, majd oda ragadnak. Ez arra is utalhat, hogy hol van a fertőzés központja. Ha csapdákat helyez el több helyiségben, látni fogja, melyik vonzza a leginkább a pókokat, és ez azt jelenti, hogy erőfeszítéseit erre a területre kell összpontosítania.

A diatómaföld terjesztése repedések, sarkok, ablakok és az alagsorok közelében szintén segíthet a pókok eltávolításában. A természetes formájú algák fosszilis anyagából készült diatómaföldnek éles élei vannak, amelyek áthatolnak a rovarok exoskeletonján. Amikor a pókok átmennek a poron, külső részük felvágódik és kiszáradnak. Azt is terjesztheti a ház kerülete mentén, hogy megakadályozzák a pókok bejutását.

Füstképző rovarirtók a pókok ellen:

A füstképző rovarirtókat főként kontaktus alapú rovarirtókkal együtt használják. Miközben a füst irritálja a kártevőket, és kiszabadítja őket a rejtőzködésből, érintkezésbe kerülnek a permetezett oldattal, amely aztán megöli őket.

Rovarirtószereket is lehet használni, különösen repedésekben és résekben, valamint a bejárat körül. A klasszikus rovarirtószereket az alacsony nyomású szivattyúval közismert területeken: sarkokon, mennyezeten, falakon, bútorok mögött használhatóak. A rovarok nem nagyon ellenállóak, azonban mégis érintkezniük kell a kezelt területtel. A ködképző is használható, de mivel elsődleges hatóanyaguk piretrint tartalmaz, a mászó rovarokat ez az anyag leginkább taszítja, mivel számukra az nem halálos. Az ilyen rovaroknak érintkezésbe kell lépniük a velük szemben alkalmazott oldattal. Legyen szó permetről, csalétről vagy porról, az ellenőrzési módszereket közvetlenül azon területeken kell alkalmazni, ahol a kártevők valószínűleg rejtőznek. Mivel a füst általában kontakt gyilkos, a pókok gyorsan rejtőznek a repedések belsejében és túlélik a füstölési folyamatot.

Koncentrált rovarirtó szerek permetezése a pókok ellen:

A koncentrált rovarirtók a leggyakrabban használt termékek a különféle fertőzések elleni küzdelemben. Kenőcs használata vagy javasolt peszticid permetezése a legjobb módszer az állatoknál rákot okozó atkák elpusztítására.

 

A pókok ellen használt permetezők:

A kezeléshez szükséges felszerelés attól függ, hogy milyen kártevővel szembeni kezelést végezték, és ha a felület beltéri vagy kültéri. A permetezők segítenek a nehéz helyekre jutó termékek alkalmazásában, és garantálják a megoldás gazdasági alkalmazását.

 • birchmeier sprayer garden star - 1, small

  Garden Star

  Regular Price: €97.13

  €82.56

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 5 litres
 • birchmeier sprayer profi star - 2, small

  Profi Star 5L

  Regular Price: €181.83

  €163.65

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 5 litres
 • birchmeier sprayer rpd 15 abr - 1, small

  RPD 15 ABR

  Regular Price: €193.84

  €164.77

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 15 litres
 • eu birchmeier sprayer fogger spray matic 20s - 2, small

  Dispatch in 14 days

  Spray-Matic 20 S

  €1,170.66

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 20 litres
 • birchmeier sprayer spray matic 5p - 1, small

  Spray-Matic 5P

  Regular Price: €236.63

  €212.97

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 5 litres
 • eu solo sprayer 401 - 14, small

  401

  Regular Price: €25.89

  €20.46

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 1 litre
 • eu solo sprayer fogger 402 - 8, small

  402

  Regular Price: €28.91

  €24.28

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 2 litres
 • eu solo sprayer 425 classic - 8, smallFree Shipping

  425 Classic

  Regular Price: €169.9

  €147.56

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 15 litres
 • solo sprayer 425 comfort - 6, small

  425 Comfort

  Regular Price: €199.9

  €158.12

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 15 litres
 • eu solo sprayer 453 trolley - 5, small

  453 Trolley

  Regular Price: €80.53

  €64.43

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 11 litres
 • eu solo sprayer 461 - 6, small

  461

  Regular Price: €47.9

  €34.87

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 5 litres
 • eu solo sprayer 462 - 3, small

  462

  Regular Price: €52.9

  €41.9

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 7 litres
 • eu solo sprayer 473d - 6, smallFree Shipping

  473D

  Regular Price: €137.9

  €114.45

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 10 litres
 • eu solo sprayer 475 - 5, smallFree Shipping

  475

  Regular Price: €174.89

  €139.6

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 15 litres
 • eu volpi sprayer fogger tech 1 - 1, small

  Tech1

  €2.48

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Volpi

   Tank Capacity:

  • 1 litre
 • eu volpi sprayer tech 10 manometer - 1, small

  Tech 10 with Manometer

  Regular Price: €71.28

  €57.02

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Volpi

   Tank Capacity:

  • 10 litres
 • volpi sprayer tech 12 - 7, small

  Tech 12

  Regular Price: €71.28

  €57.02

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Volpi

   Tank Capacity:

  • 12 litres
 • volpi micronizer hood m3000 - 2, smallFree Shipping

  Micronizer HOOD M3000

  €120.92

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Volpi

   Tank Capacity:

  • 1 litre
 • volpi micronizer jolly m10v - 2, small

  Micronizer Jolly M10V

  €96.28

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Volpi

   Tank Capacity:

  • 10 litres
 • volpi micronizer m2000 - 2, small

  Micronizer M2000

  €114.49

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Volpi

   Tank Capacity:

  • 1 litre
 • mesto sprayer 3615g inox - 1, small

  3615G Inox

  €302.27

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 10 litres
 • eu mesto sprayer fogger 3552 rs125 - 4, small

  Dispatch in 14 days

  3552 RS125

  Regular Price: €140.05

  €119.05

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 12 litres
 • eu mesto sprayer fogger 3232r flori - 6, small

  3232R Flori

  €33.5

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 5 litres
 • eu mesto sprayer fogger 3237p primer - 3, small

  3237P Primer

  €47.53

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 5 litres
 • mesto sprayer 3270 profi plus - 1, small

  Dispatch in 14 days

  3270P Profi Plus

  €125.77

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 10 litres
 • mesto sprayer 3541g stabilus - 1, small

  3541G Stabilus

  €317.21

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 18 litres
 • eu solo sprayer 435 classic - 5, smallFree Shipping

  435 Classic

  Regular Price: €189.9

  €151.92

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 20 litres
 • eu solo sprayer fogger 475 comfort - 5, smallFree Shipping

  475 Comfort

  Regular Price: €205.91

  €141.46

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 15 litres
 • eu birchmeier sprayer fogger hobby star 5 - 4, small

  Hobby Star 5

  Regular Price: €65.12

  €61.86

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 5 litres
 • eu birchmeier sprayer fogger super star 1 25 360 - 11, small

  Super Star 1.25-360

  €30.48

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 1.5 litres
 • eu birchmeier sprayer fogger foxy plus - 6, small

  Foxy Plus

  €10.01

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 0.5 litres
 • eu birchmeier sprayer fogger dr 5 - 13, small

  DR 5

  Regular Price: €201.81

  €191.72

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 5 litres
 • eu solo sprayer fogger 458 - 10, smallFree Shipping

  458

  Regular Price: €79.9

  €67.59

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 9 litres
 • eu mesto sprayer fogger 3270fo foamer - 5, small

  3270FO Foamer

  €143.84

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 8 litres
 • mesto sprayer 3132fo foamer - 1, small

  3132FO Foamer

  €23.9

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 1.5 litres
 • birchmeier sprayer foam matic 5e - 1, small

  Foam Matic 5E

  €341.05

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 5 litres
 • birchmeier sprayer foam matic 5p - 1, small

  Foam Matic 5P

  €341.05

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 5 litres
 • eu mesto sprayer fogger 3132pg universal plus - 3, small

  3132PG Universal Plus

  Regular Price: €17.7

  €14.16

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 1.5 litres
 • mesto sprayer 3132gr bugsi 360 - 1, small

  Dispatch in 14 days

  3132Gr Bugsi 360

  €17.52

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 1.5 litres
 • birchmeier accessories vario gun - 1, small

  Vario Gun

  €61.17

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier
 • eu solo sprayer 424 nova - 9, small

  424 Nova

  Regular Price: €112.9

  €101.45

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 16 litres
 • mesto sprayer 3595f inox plus - 1, small

  Dispatch in 15 days

  3595F Inox Plus

  €284.49

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 6 litres
 • eu birchmeier sprayer spray matic 5s - 6, small

  Dispatch in 14 days

  Spray-Matic 5 S

  €585.34

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 5 litres
 • eu birchmeier sprayer maxi 1.0 - 1, small

  Maxi 1.0

  €88.11

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 1 litre
 • eu volpi sprayer micronizer jolly m5v35 - 1, small

  Micronizer Jolly M5V35

  €111.28

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Volpi

   Tank Capacity:

  • 5 litres
 • eu birchmeier sprayer fogger bobby 0 5 - 7, small

  Bobby 0.5

  €36.6

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 0.5 litres
 • eu bg sprayer fogger n152 cc 18 ext ban - 0, small

  N152-CC-18 EXT/BAN

  €337.72

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • BG Equipment

   Tank Capacity:

  • 5 litres
 • eu bg sprayer fogger n74 cc 18 rg - 0, small

  Dispatch in 21 days

  N74-CC-18-RG

  €399.84

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • BG Equipment

   Tank Capacity:

  • 2 litres
 • eu mesto sprayer fogger 3130le - 1, small

  3130LE

  €24.41

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 1.5 litres
 • eu mesto sprayer fogger 3591pc - 0, small

  3591PC

  Regular Price: €275.16

  €247.65

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 5 litres
 • eu mesto sprayer fogger 3593pc - 0, small

  3593PC

  Regular Price: €293.63

  €249.59

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 4 litres
 • eu mesto sprayer fogger 3598bm - 0, small

  3598BM

  Regular Price: €434.04

  €347.23

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 7.5 litres
 • eu mesto sprayer fogger 3598p - 0, small

  3598P

  Regular Price: €301.93

  €271.74

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 6 litres
 • eu mesto sprayer fogger 3618bm - 1, small

  3618BM

  Regular Price: €461.24

  €369

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 10 litres
 • eu mesto sprayer fogger 3618p - 0, small

  3618P

  Regular Price: €343.24

  €274.59

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Mesto

   Tank Capacity:

  • 10 litres
 • eu solo sprayer fogger 301 b cleaner - 0, small

  301 B Cleaner

  Regular Price: €19.52

  €17.56

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 1.25 litres
 • eu solo sprayer fogger 302 b cleaner - 0, small

  302 B Cleaner

  €22.3

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 2 litres
 • eu solo sprayer fogger 307 a cleaner - 0, small

  307 A Cleaner

  Regular Price: €89.9

  €62.17

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 7 litres
 • eu solo sprayer fogger 307 b cleaner - 0, small

  307 B Cleaner

  Regular Price: €89.9

  €62.17

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 7 litres
 • eu birchmeier sprayer accu star 8 - 0, small

  Accu Star 8

  €168.54

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 8 litres
 • eu birchmeier sprayer astro 5 - 0, small

  Dispatch in 14 days

  Astro 5

  €103.79

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 5 litres
 • eu birchmeier sprayer disinfecta - 0, small

  Desinfecta+

  Regular Price: €10.38

  €8.82

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 0.5 litres
 • eu volpi sprayer volpitech 7 proton - 2, small

  Volpitech 7 Proton

  Regular Price: €118.88

  €101.05

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Volpi

   Tank Capacity:

  • 7 litres
 • eu solo sprayer fogger manual 201 - 1, small

  Manual Sprayer Solo 201

  Regular Price: €16.95

  €14.4

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 1.25 litres
 • eu solo sprayer fogger manual 202 - 0, small

  Manual Sprayer Solo 202

  Regular Price: €17.95

  €15.79

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 2 litres
 • eu solo sprayer fogger manual 201 c - 0, small

  Manual Sprayer Solo 201 C

  Regular Price: €21.96

  €18.66

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 1.25 litres
 • eu solo sprayer fogger manual 202 c - 1, small

  Manual Sprayer Solo 202 C

  Regular Price: €22.96

  €18.14

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 2 litres
 • eu solo sprayer fogger manual 202 cl - 1, small

  Manual Sprayer Solo 202 CL

  Regular Price: €24.95

  €21.71

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 2 litres
 • eu solo sprayer fogger manual 260 - 0, small

  Manual Sprayer Solo 260

  Regular Price: €36.9

  €35.06

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 1 litre
 • eu solo sprayer fogger manual 211 - 1, small

  Manual Sprayer Solo 211

  Regular Price: €32.9

  €27.31

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 5 litres
 • eu solo sprayer fogger manual 256 - 0, small

  Manual Sprayer Solo 256

  Regular Price: €63.9

  €53.17

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 5 litres
 • eu solo sprayer fogger manual 257 - 0, small

  Manual Sprayer Solo 257

  Regular Price: €69.9

  €58.23

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 7 litres
 • eu solo sprayer fogger manual 258 - 0, small

  Dispatch in 30 days

  Manual Sprayer Solo 258

  €79.9

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 11 litres
 • eu solo sprayer fogger manual 303 a cleaner - 0, small

  Manual Sprayer Solo 303 A Cleaner

  Regular Price: €22.5

  €20.9

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 1.25 litres
 • eu solo sprayer fogger manual 303 b cleaner - 0, small

  Manual Sprayer Solo 303 B Cleaner

  €22.5

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 1.25 litres
 • eu solo sprayer fogger manual 304 a cleaner - 1, small

  Manual Sprayer Solo 304 A Cleaner

  Regular Price: €23.95

  €22.9

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 2 litres
 • eu solo sprayer fogger manual 304 b cleaner - 0, small

  Manual Sprayer Solo 304 B Cleaner

  €23.95

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 2 litres
 • eu solo sprayer fogger manual 212 - 0, small

  Manual Sprayer Solo 212

  Regular Price: €36.9

  €31.37

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 7 litres
 • eu volpi sprayer fogger manual volpitech 621 - 2, small

  Manual Sprayer VolpiTech 621

  Regular Price: €47.48

  €37.98

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Volpi

   Tank Capacity:

  • 6 litres
 • eu birchmeier sprayer fogger profi star 3 - 0, small

  Manual Sprayer Birchmeier Profi Star 3

  €256.9

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 5.5 litres
 • eu solo sprayer fogger manual 333 fa vario foam - 0, small

  Manual Sprayer Solo 333 FA Vario Foam

  €68.9

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Solo

   Tank Capacity:

  • 4 litres
 • eu volpi sprayer fogger tech 3 - 1, small

  Tech 3

  €14.26

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Volpi

   Tank Capacity:

  • 2 litres
 • eu birchmeier sprayer super mcproper plus - 0, small

  Birchmeier Super McProper Plus

  €17.54

   Type of Apparatus:

  • Sprayers Hand

   Manufacturer:

  • Birchmeier

   Tank Capacity:

  • 0.5 litres

 

Por rovarirtók a pókok ellen:

A por rovarirtók ideálisak azokon a területeken, ahol nem lehet permetezni a folyékony rovarirtószereket, például repedésekben és elektromos berendezésekben. Száraz felületre kell felvinni, nem szabad feloldni vízben. Nagyon fontos meghatározni és kezelni azokat a területeket, ahol nagy a fészek. Vigyázzon a levegő áramlására!

 • ghilotina-insecticide-i05-perm-dust-100-g, small

  i05 PermDust, 100 g

  Regular Price: €3.82

  €2.4

   Odor:

  • less

   Manufacturer:

  • Ghilotina

   Get rid of:

  • Ants,
  • Bed Bugs,
  • Cockroaches American,
  • 12 more

Van kérdése?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kédezzen