• Пазарна Количка
  • Детайли за поръчката
  • Завършена поръчка

Read the

Енциклопедия
Обща информация и как да предотвратите или да се отървете от тя
Комуникация
Описание и Информация
Функционалност на страницата
Цени
Продукти - Качество и Ефикасност
Куриерска Фирма
bg hauert fertilizer manna bio spezial 1 kg - 0, thumbnail

Манна Bio Spezial торове, 1 кг

13,52 лв.

На склад

Българският магазин не може да изпрати до

САЩ

Манна Bio Spezial торове, 1 кг

bg hauert fertilizer manna bio spezial 1 kg - 0

Манна Bio Spezial торове, 1 кг

На склад

13,52 лв.
- +
13,52 лв.

На склад

Българският магазин не може да изпрати до

САЩ

 
Може да се използа от
Oбучен персонал, Население, Професионалисти

Информация за продукта

Fertilizer Hauert Manna Bio Spezial Fertilizer, 1 kg

Допълнителна информация

Производител Hauert
Опаковка 1 кг
Категория на употреба Oбучен персонал, Население, Професионалисти
Под формата на ЕК-емулсионен концентрат
Вид растение Fennel, боб, грах, домат, зеле, картоф, лук, маруля, морков, праз-лук, ревен, репичка, спанак
Активни вещества Magnesium, Nitrogen, Organic substances, Potassium, Sulfur
Активна концентрация на веществото 8% N total nitrogen; 2% P₂O₅ total phosphate; 10% K2O water-soluble potassium oxide; 2% Mg magnesium; 6% S sulfur; 35% OS Organic matter of vegetable origin; 25% of the nitrogen as long-term nitrogen (NO)

Предпазни Мерки

P102 Да се съхранява извън обсега на деца
P103 Преди употреба прочетете етикета
P273 Да се избягва изпускане в околната среда
P301+P312 ПРИ ПОГЛЪЩАНЕ: Незабавно се обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОСКИКОЛОГИЯ или на лекар при неразположение
P305+P351+P338 ПРИ КОНТАКТ С ОЧИТЕ: Промивайте внимателно с вода в продължение на няколко минути. Свалете контактните лещи, ако има такива и доколкото това е възможно. Продължавайте да промивате.
H302 Вреден при поглъщане
H332 Вреден при вдишване.

Каква оценка бихте дали на продукта

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Вашата оценка*: Ужасно Незадоволително Добро Много добро Отлично
Отмени
Твоето ревю може да се отнася за:
  • Как продуктът се справи със ситуацията
  • Качество за платената цена
  • Бихте ли го препоръчали на други

Ревюта

ДОБАВИ РЕВЮ

Списък с отстъпки

  • 2%
    За поръчки на стойност между 400 лв. и 600 лв.

    Код на отстъпката:NXLBG-2%

  • 4%
    За поръчки на стойност между 601 лв. и 1000 лв.

    Код на отстъпката:NXLBG-4%

  • 7%
    За поръчки над 1000 лв.

    Код на отстъпката:NXLBG-7%

  • Никой от остъпките не се отнася за продукти от категориите 'Пръскачки и Фогъри' и 'Специално оборудване'.
  • Не е възможно да добавите повече отстъпки към вашата количка.